Jenkkiautokorjaamo Auto-Haapanen Oy

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Auton kausihuollot – talvihuolto

Varaa aika auton kausihuoltoon hyvissä ajoin!

Varaa aikasi auton talvihuoltoon hyvissä ajoin, ja vältät ruuhkat talven tullessa. Auto-Haapasen monipuoliset huoltopalvelut kattavat kausihuollon talvea vasten – esim. jäähdytysnesteiden tarkastus, auton lohkolämmittimen, sisätilan haaroitussarjan ja sisätilan lämmittimen asennus on järkevää tehdä ennen ensimmäisiä pakkasia.

Katso alta Auto-Haapasen vinkkejä ja tietoa auton kausihuollosta talvea vasten.

Uudessa artikkelisarjassamme kerromme erilaisista autojen huolto- ja asennustoimenpiteistä selkokielisesti, ja annamme vinkkejä sujuvaan autoiluun – on autosi sitten tavallinen henkilöauto, klassinen tai moderni jenkkiauto, tai pakettiautona yrityksesi tärkein työkalu.

Auton talvihuolto: Lohkolämmittimen ja sisätilanlämmittimen asennusAuton talvihuolto: Jäähdytysjärjestelmän puhdistus ja pakkasnesteiden vaihto

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This