Jenkkiautokorjaamo Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo Kaarinassa

Auto-Haapanen on yksi kourallisesta suomalaisia autokorjaamoita, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan USA-autojen korjauksiin ja huoltoihin. Korjaamolla olevat autot ovat usein klassisia jenkkiautoja, mutta työskentelemme mielellämme myös uudempien mallien parissa. Jenkkiautojen huolloista saatu monipuolinen kokemus näkyy ammattitaitoisessa palvelussamme myös kaikkien muiden automerkkien kohdalla.

USA-autokorjaamo täysillä palveluilla

Täyden palvelun jenkkiautokorjaamo, myös muille automerkeille

Vaikka olemmekin laajalla alueella hyvin tunnettu jenkkiautokorjaamo, teemme ammattitaitoiset huoltotoimenpiteet kaikille automerkeille. Korjaamoomme ovat tervetulleita kaikki korjausten tarpeessa olevat autot, oli huollon tarvi iso tai pieni. Kauttamme saatte tarvitsemanne määräaikaishuollot sekä mahdolliset lisähuollot.

MDI 2 – jenkkiautojen ohjelmointiin ja diagnostiikkaan

Autokorjaamoltamme löytyy MDI 2 -testeri, joka on uudempi versio Tech 2 -testeristä, joiden avulla pääsemme jenkkiautojen diagnostiikkatietoihin käsiksi. MDI 2 avulla voimme tehdä ohjelmointeja GM:n autoihin vuosimalleista 1996 alkaen sekä diagnooseja vuosimalleista 2009 alkaen. Käytössämme on myös Snap On -testilaitteet, joiden avulla pääsemme kiinni myös vanhempiin GM:n ajoneuvoihin.

Työkalujen avulla pystymme tarjoamaan entistä kattavampaa palvelua nimenomaan USA-autojen parissa. MDI 2:sta voidaan käyttää seuraavissa GM:n vuoden 1996 jälkeen valmistamissa automerkeissä:

  • Buick
  • Cadillac
  • Chevrolet
  • GMC
  • Hummer
  • Oldsmobile
  • Pontiac
  • Saturn

Jenkkiauton ylpeänä omistajana haluat varmasti autollesi sen arvon mukaista huoltoa? Valitse siis huoltoliikkeeksi asiansa osaava jenkkiautokorjaamo!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Autokorjaamomme palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa huollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto kotisivuilta

Share This