Jenkkiautokorjaamo Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo Auto-Haapanen

Auto-Haapanen on yksi kourallisesta suomalaisia autokorjaamoita, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan USA-autojen korjauksiin ja huoltoihin. Korjaamolla olevat autot ovat usein klassisia jenkkiautoja, mutta työskentelemme mielellämme myös uudempien mallien parissa. Jenkkiautojen huolloista saatu monipuolinen kokemus näkyy ammattitaitoisessa palvelussamme myös kaikkien muiden automerkkien kohdalla. Koska olemme täyden palvelun jenkkihuolto, ei ole väliä onko autosi Dodge vai Cadillac tai jotakin siitä väliltä – huollamme kaikki jenkit moottorista ja varustetasosta huolimatta.

USA-autokorjaamo täysillä palveluilla

Täyden palvelun USA-autokorjaamo Kaarinassa

Olemme laajalla alueella hyvin tunnettu jenkkiautokorjaamo; mekaanikoiltamme onnistuu ammattitaitoinen jenkkiautojen huolto kaikille automerkeille. Korjaamoomme ovat tervetulleita kaikki korjausten tarpeessa olevat autot, oli huollon tarvi iso tai pieni. Kauttamme saatte tarvitsemanne määräaikaishuollot sekä mahdolliset lisähuollot. Myös USA-auton katsastus.

MDI 2 – jenkkiautojen ohjelmointiin ja diagnostiikkaan

Autokorjaamoltamme löytyy MDI 2 -testeri, joka on uudempi versio Tech 2 -testeristä, joiden avulla pääsemme jenkkiautojen diagnostiikkatietoihin käsiksi. MDI 2 avulla voimme tehdä ohjelmointeja GM:n autoihin vuosimalleista 1996 alkaen sekä diagnooseja vuosimalleista 2009 alkaen. Käytössämme on myös Snap On -testilaitteet, joiden avulla pääsemme kiinni myös vanhempiin GM:n ajoneuvoihin.

Työkalujen avulla pystymme tarjoamaan entistä kattavampaa palvelua nimenomaan USA-autojen parissa. MDI 2:sta voidaan käyttää seuraavissa GM:n vuoden 1996 jälkeen valmistamissa automerkeissä:

  • Buick
  • Cadillac
  • Chevrolet
  • GMC
  • Hummer
  • Oldsmobile
  • Pontiac
  • Saturn

 

 

Valitse autollesi työnsä osaava jenkkiautokorjaamo

 

Jenkkiauton ylpeänä omistajana haluat varmasti autollesi sen arvon mukaista huoltoa? Varmista siis, että autosi huollot hoitaa asiansa osaava usa-autokorjaamo! Jenkkihuolto onnistuu meillä!

 

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa huollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This