Jenkkiautokorjaamo Auto-Haapanen Oy

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

USA-autokorjaamo Auto-Haapanen

Auto-Haapanen on yksi kourallisesta suomalaisia autokorjaamoita, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan USA-autojen korjauksiin ja huoltoihin. Korjaamolla olevat autot ovat usein klassisia jenkkiautoja, mutta työskentelemme mielellämme myös uudempien mallien parissa. Jenkkiautojen huolloista saatu monipuolinen kokemus näkyy ammattitaitoisessa palvelussamme myös kaikkien muiden automerkkien kohdalla. Koska olemme täyden palvelun jenkkihuolto, ei ole väliä onko autosi Dodge vai Cadillac tai jotakin siitä väliltä – huollamme kaikki jenkit moottorista ja varustetasosta huolimatta.

 

Kiinnostaako sinua huoltopalvelumme:

Jeep-huolto

Chevrolet-huolto

Cadillac-huolto

Corvette-huolto

Chrysler-huolto

USA-autokorjaamo täysillä palveluilla

Täyden palvelun USA-autokorjaamo Kaarinassa

Jenkkiautokorjaamo, joka on laajalla alueella hyvin tunnettu; mekaanikoiltamme onnistuu ammattitaitoinen jenkkiautojen eli USA-autojen huolto kaikille automerkeille. Korjaamoomme ovat tervetulleita kaikki korjausten tarpeessa olevat autot, oli huollon tarve iso tai pieni. Kauttamme saat tarvitsemasi määräaikaishuollot sekä mahdolliset lisähuollot. Meiltä myös USA-auton katsastus.

MDI 2 – jenkkiautojen ohjelmointiin ja diagnostiikkaan

Autokorjaamoltamme löytyy MDI 2 -testeri, joka on uudempi versio Tech 2 -testeristä, joiden avulla pääsemme jenkkiautojen diagnostiikkatietoihin käsiksi. MDI 2 avulla voimme tehdä ohjelmointeja GM:n autoihin vuosimalleista 1996 alkaen sekä diagnooseja vuosimalleista 2009 alkaen. Käytössämme on myös Snap On -testilaitteet, joiden avulla pääsemme kiinni myös vanhempiin GM:n ajoneuvoihin.

Työkalujen avulla pystymme tarjoamaan entistä kattavampaa palvelua nimenomaan USA-autojen parissa. MDI 2:sta voidaan käyttää seuraavissa GM:n vuoden 1996 jälkeen valmistamissa automerkeissä:

  • Buick
  • Cadillac
  • Chevrolet
  • GMC
  • Hummer
  • Oldsmobile
  • Pontiac
  • Saturn

Valitse autollesi työnsä osaava jenkkiautokorjaamo

Jenkkiauton ylpeänä omistajana haluat varmasti autollesi sen arvon mukaista huoltoa? Varmista siis, että USA-autosi huollot hoitaa asiansa osaava usa-autokorjaamo! Jenkkihuolto onnistuu meillä!

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This