Audin merkki seinässä

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Audi-huolto – Auto-Haapanen

 

Millainen huoltotarve sinun autollasi on? Hoidamme kaikki Audi-huollot ammattitaidolla, autonvalmistajan määrittämiä huolto-ohjeita noudattaen. Meillä tehdyt huoltotoimenpiteet kirjataan aina sähköiseen huoltokirjaan, joten huoltojen seuranta ja uuden huollon varaaminen on tämän jälkeen vaivatonta.

 

Aja Audisi meille – löydät meidät Kaarinasta, vain vartin ajomatkan päästä Turusta.

Audi-huollot aina auton yksilöllisten tarpeiden mukaan

 

Me Auto-Haapasella emme tee turhia huoltoja, vaan huoltotarve katsotaan aina autokohtaisesti – myös tulevia huoltoja silmällä pitäen. Yhdistämme merkkituntemuksen sekä kattavan käytännön osaamisemme nykyajan tekniikkaan, jolloin lopputuloksena on paras mahdollinen huolto autollesi. Oli kyse sitten Audin määräaikaishuollosta, öljynvaihdosta tai suuremmasta huollosta, tarjoamme monipuolista osaamista jokaiseen huoltoon.

Huolto-ohjelman mukaan huolletulla Audilla ajat huolettomia kilometrejä

 

Kaikissa Audi-huolloissa noudatamme autonvalmistajan huolto-ohjelmaa ja käytämme laatuvaatimukset täyttäviä varaosia, jolloin myös autonvalmistajien myöntämä takuu säilyy voimassa. Laaja osaamisemme sekä käytössämme olevat nykyaikaiset työvälineet mahdollistavat niin pienten kuin suurtenkin Audi-huoltojen toteuttamisen.

 

Täytämme huoltotiedot aina sähköiseen huoltokirjaan, jonka avulla muistat huoltaa jatkossakin autosi säännöllisesti. Ajallaan tehdyt huollot lisäävät ajomukavuutta ja mahdollistavat lukuisat huolettomat kilometrit Audillasi. Lisäksi säännöllisesti tehdyt huollot ja oikein täytetty huoltokirja parantavat auton jälleenmyyntiarvoa.

 

Kaarinassa palveleva Audi-huolto
Kun etsit osaavaa Audi-huoltoa, kannattaa ajaa Kaarinaan. Meillä on niin uusiin kuin vanhoihin Audi-malleihin tarvittavaa monipuolista osaamista.

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This