Huolletaan auton moottoria

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Määräaikaishuolto kaikille merkeille

 

Määräaikaishuolto on autonvalmistajan määrittelemä kilometri- tai aikaperusteinen autohuolto, jossa noudatetaan valmistajien antamia huolto-ohjeita. Auto-Haapanen toteuttaa kaikkien merkkien määräaikaishuollot auton takuun säilyttäen. Huollata autosi ajoissa ja tuo se määräaikaishuoltoon Kaarinaan!

Ajallaan tehty määräaikaishuolto säilyttää autosi takuun

 

Määräaikaishuolto tulee tehdä autovalmistajan määrittelemän huoltovälin mukaan. Huolto-ohjelma on voitu määritellä joko ajan tai kilometrien perusteella. Määräaikaishuolto tehdäänkin usein joko noin 1 – 1,5 vuoden tai 15 – 30 tuhannen kilometrin välein. Ajallaan toteutettu määräaikaishuolto säilyttää aina myös auton takuun.

Meille voit tuoda auton kuin auton – huollamme jenkkiautojen lisäksi myös muut automerkit ja -mallit. Osaava henkilökuntamme toteuttaa autovalmistajien määrittelemät määräaikaishuollot ammattitaidolla.

Määräaikaishuollon hinta ja mitä huolto sisältää

Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa laajempi kokonaisuus, joka sisältää aina autovalmistajan määrittelemät huolto- ja tarkistuskohteet. Määräaikaishuoltoon sisältyy yleensä vähintään moottoriöljyn vaihto, öljynsuodattimen vaihto sekä mahdollisesti sytytystulppien, polttoainesuodattimen ja ilmansuodattimien vaihto. Samalla tarkistetaan mm. myös jarrupalat- ja levyt.

 

Koska automerkkien määrittelemät huolto- ja tarkistuskohteet vaihtelevat, määräytyy määräaikaishuollon hinta näin ollen aina tehtävien töiden mukaan. Säännöllisesti tehdyn huollon avulla vältät kuitenkin suurempia autoon tehtäviä korjauksia ja säästät pitkällä tähtäimellä satoja, jollet jopa tuhansia euroja.

Hinta-arvion saat meiltä kertomalla autosi merkin, mallin, ajetut kilometrit sekä valmistusvuoden. Auton huoltohistoriasta riippuen lopullinen hinta määräytyy tehtyjen töiden mukaan.

  Mercedes-Benz, BMW, Mazda ja Land Rover määräaikaishuollot meiltä

   

  Meiltä löytyy osaamista useiden eri automerkkien huoltoihin. Hoidamme mm. Mercedes-Benz, BMW, Mazda ja Land Rover merkkien määräaikaishuollot ammattitaidolla, kirjaten kaikki huoltotoimenpiteet sähköiseen huoltokirjaan . Näin pysyt perillä siitä, milloin seuraava huolto on taas ajankohtainen. Huoltojen seurannan lisäksi oikein merkitty huoltohistoria parantaa myös mm. auton jälleenmyyntiarvoa.

   Varaa aika määräaikaishuoltoon

    

   Älä turhaan pitkitä huoltoväliä, vaan tuo autosi meille määräaikaishuoltoon Kaarinaan. Meiltä löytyy osaamista kaikkien automerkkien ja -mallien huoltoihin.

    Hinta-arvion saat meiltä kertomalla autosi merkin, mallin, ajetut kilometrit sekä valmistusvuoden. Auton huoltohistoriasta riippuen lopullinen hinta määräytyy tehtyjen töiden mukaan.

    Ota yhteyttä!

    Auto-Haapanen Oy

    USA-autokorjaamo, Kaarina

    Formaalintie 6
    20780 KAARINA

    Puh. 02 243 1620
    Puh. 045 8448 655

    autohaapanen@auto-haapanen.fi
    www.auto-haapanen.fi

    Y-tunnus: 24303292

    Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

    Yhteydenotto

    Share This