Autohuolto Turku

 

Palaako kojelaudassa vikavalo ja autosi on selkeästi huoltoa vailla? Onko etsinnässä luotettava autohuolto Turusta? Auto-Haapanen tarjoaa asiantuntevaa palvelua Kaarinassa, vain vartin päässä Turusta. Älä siis enää etsi ainoastaan autohuoltoa Turusta, vaan karauta Kaarinaan ja kerro mistä kiikastaa – me huollamme kaikki automerkit ja -mallit luotettavasti!

 

Autoa huolletaan jakoavain kädessä

Jenkkiautojen lisäksi teemme myös autohuollot muille merkeille

Olemme täyden palvelu autohuolto ja huollamme jenkkiautojen lisäksi myös muita automerkkejä, kuten Mercedes-Benz-, BMW-, Land Rover- ja Mazda-merkit. Säännöllisesti huollettu auto takaa turvalliset kilometrit niin uusille kuin vanhoillekin malleille. Perushuoltojen lisäksi toteutamme myös laajemmat ja vaativammatkin huoltotoimenpiteet nykyaikaista diagnostiikka ja käytännön osaamista hyödyntäen.

Meillä tehdyt huollot kirjataan sähköiseen huoltokirjaan

Auto-Haapaselta löytyy kattavaa käytännön osaamista eri automerkkien ja -mallien huoltoihin. Toteutamme autohuollot vankalla ammattitaidolla ja kirjaamme kaikki tekemämme huollot aina sähköiseen huoltokirjaan. Sähköisen huoltokirjan avulla autosi arvo säilyy parempana ja pysyt helposti ajan tasalla myös tulevista huolloista.

Etsitkö autohuoltoa Turusta? Löydät meidät vain kivenheiton päästä

Löydät meidän täyden palvelun autokorjaamon Kaarinasta, vain reilun vartin ajomatkan päässä Turusta. Ota yhteyttä ja varaa aika huoltoon!

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

Autohuolto, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Share This