Jenkkiautokorjaamo Auto-Haapanen Oy

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Auton vuosihuolto

Auton vuosihuolto on hieman määräaikaishuoltoa suppeampi kokonaisuus, mutta sisältää auton kannalta olennaiset huoltotoimenpiteet. Auto-Haapanen suorittaa jenkkiautojen lisäksi vuosihuollot myös muille merkeille, kuten Mercedes-Benz-, BMW-, Mazda-, Land Rover-, Audi-, Skoda- ja Volkswagen-merkeille.

Mies tekee huoltoa auton moottorille

Säännöllinen auton vuosihuolto takaa turvalliset ajokilometrit

Säännöllinen auton huoltaminen lisää turvallisuutta ja pidentää auton käyttöikää. Siksi vuosihuolto tuleekin tehdä joko tietyn kilometrimäärän välein tai 1 – 2 vuoden välein, mikäli autolla ajetaan vähän. Vaikka vuosihuollossa käydään läpi tärkeimmät autoa koskevat huoltokohteet, ei se korvaa määräaikaishuoltoa, joka on etenkin uudemmille autoille välttämätön huolto takuun säilymisen kannalta.

 

Asiantuntevat huoltoneuvojamme tarkistavat aina huollon tarpeen. Näin vältämme turhat, päällekkäiset huoltotoimenpiteet. Lisäksi kirjaamme kaikki tekemämme työt sähköiseen huoltokirjaan, jolloin pysyt ajan tasalla kaikista tekemistämme huolloista.

Auton vuosihuolto myös rahoituksella

Auton huolto on välttämätön kuluerä, jonka voi halutessa maksaa myös osamaksulla. Auto-Haapasella tehty vuosihuolto, määräaikaishuolto tai suurempikin autoremontti on mahdollista maksaa edullisella Innovoice rahoituspalvelulla. Täytä lomake ja aja huolettomasti!

Pidennä autosi käyttöikää ja varaa vuosihuolto

Säästy suuremmilta autoremonteilta ja tuo auto säännölliseen vuosihuosihuoltoon meille. Huolehdimme autosi kuntoon merkistä riippumatta.

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This