corvette huolto

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Corvette-huolto – Auto-Haapanen

Eri Corvette -sukupolvilla on erilaiset huoltotarpeet ja tyyppiviat. Corvette on ollut aina myös erittäin suosittu automalli erilaisten modifikaatioiden pohjaksi – esimerkiksi jarruihin ja moottoriin tehtävät muutokset ja virittäminen ovat hyvin tyypillisiä. Myös eri sukupolvien tyyppiviat on monesti syytä korjata uusilla tai parannetuilla osilla, ellei kyseessä ole täysin alkuperäinen museoauto.

 

Useat Corvetten muutostyöt ovat sen verran suuritöisiä, että ne on järkevintä suorittaa ajokauden ulkopuolella. Tällöin myös normaali vuosihuolto (öljynvaihto, venttiilivälysten säätö jos kovat nostajat, jarru- ja jäähdytysnesteiden tarkastus ja vaihto) on usein järkevää tehdä muutostöiden kanssa samaan aikaan. Esimerkiksi jarrujärjestelmän muutokset edellyttävät lähes aina jarrujärjestelmän ilmausta, jonka yhteydessä jarruneste on monesti järkevää vaihtaa kokonaan.

 

Katso alta esimerkkejä ja tietoa eri Corvette -sukupolvista – meiltä myös Corvetten viritys, jarrupäivitys, huolto ja korjauspalvelut.

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This