jeep huolto

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Jeep-huolto – Auto-Haapanen

 

Haetko osaavaa Jeep-huoltoa? Hienoa, olet oikealla sivulla. Me huollamme ja korjaamme Jeepit monen vuoden kokemuksen turvin. Mitä voit olettaa, jos autokorjaamomme on perustettu 1973? Voit siis olla varma, että annat autosi osaaviin käsiin. Huollattamalla Jeeppisi säännöllisesti, saat varmemmin myös huolettomia ajokilometrejä ja retkiä autosi kanssa.

Eri sukupolvien Jeepeissä ikävä kyllä on omat tyyppivikansa, mutta ne tunteva autokorjaamo osaa ottaa ne huomioon huollon yhteydessä parhaalla mahdollisella tavalla. Jeepissä useimmin katsatuksessa hylkäämisen syyksi paljastaa etu- ja taka-akseliston eri viat.

Jeepin niin sanottua jenkkikamaa ovat mallit:

  • Jeep Willys MA/MB
  • Jeep Wrangler (TJ)
  • Jeep Wrangler (YJ)

Jeep huollon hinta – arvioimme sen sinulle

 

Korjauksen ja huollon hinta määräytyy luonnollisesti työmäärästä sekä vaihdettavien osien hinnasta. Annamme sinulle arvion korjauksesta ja huollosta.

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This