Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Jarrupalojen vaihto kaikille merkeille

Vinkuvat ja laahaavat jarrut saattavat olla merkki siitä, että jarrupalat tai jarrulevyt ovat tulleet tiensä päähän. Jarrupalat tulisikin vaihtaa säännöllisin väliajoin ja mielellään ajoissa, jotta auto on turvallinen ajaa. Auto-Haapanen hoitaa jarrupalojen vaihdot kaikkiin automerkkeihin nopeasti ja edullisesti – ota yhteyttä ja varaa aika

Öljynvaihto Kaarina, Auto-Haapsella

Kuinka usein jarrupalat tulisi vaihtaa?

Jarrupalojen kulumiseen vaikuttaa muun muassa se kuinka autolla ajetaan. Maantietä paljon ajava jarruttelee huomattavasti vähemmän kuin jatkuvasti kaupungin ruuhkassa pysähtelevä. Huonot jarrulevyt ja jarrupalat heikentävät jarrutustehoa, siksi jarrupalojen vaihto tulisi tehdä tasaisin väliajoin, jotta vanhat osat eivät ehdi kulua liikaa.

 

Jarrupalojen vaihtoväli on aina ajoneuvokohtaista. Keskimäärin palat vaihdetaan noin 40 000 – 80 000 kilometrin välein. Jarrupalat eivät välttämättä kulu kaikissa renkaissa tasaisesti, mutta jarrulevyjen vaihto tehdään aina pareittain: joko taka- tai eturenkaisiin tai kaikkiin samanaikaisesti. Tarkistamme aina automaattisesti jarrupalat ja -levyt meillä tehtävien määräaikais– ja kausihuoltojen yhteydessä.

Jarruhuolto on jarrupalojen vaihtoa laajempi kokonaisuus

Mikäli tähän mennessä autosi jarruja on huollettu ainoastaan vaihtamalla jarrupalat tai jarrulevyt, voisi nyt olla aika suorittaa autollesi myös jarruhuolto. Ylimääräiset äänet jarruttaessa, kuten laahaaminen tai vinkuminen, tai jarrutehon heikentyminen ovat jo selkeä merkki siitä, että autolla kannattaa suunnata suoran jarruhuoltoon.

Varaa aika jarrupalojen vaihtoon

Mikäli viimeisimmästä jarrupalojen vaihdosta on jo aikaa, varaa aika nyt! Jarrupalojen vaihto on nopea ja edullinen huoltotoimenpide, jolla voit välttyä suuremmilta vahingoilta. Tuo autosi meille jarruhuoltoon Kaarinaan, vain vartin päähän Turusta.

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

Öljynvaihto, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Share This