BMW merkki auton nokassa

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

BMW-huolto – Auto-Haapanen

 

Olipa huoltotarve pieni tai suuri, me hoidamme kaikki BMW-huollot ammattitaidolla. Noudatamme huolloissa aina BMW:n määrittämiä huolto-ohjeita ja käytämme alkuperäislaatuisia varaosia. Näin säilytämme valmistajan myöntämän takuun voimassa sekä luotettavan laadun läpi autosi elinkaaren. Tuo autosi meille – olemme vain vartin päässä Turusta.

Luotettava BMW-huolto takaa harmittomat ajokilometrit

 

Auto-Haapanen tarjoaa luotettavaa ja kattavaa BMW-huoltojen osaamista niin vanhoille kuin uusillekin Bemareille. Huoltomme ovat aina yhdistelmä nykyajan diagnostiikkaa sekä vankkaa käytännön osaamista. Lisäksi käytämme aina alkuperäislaatuisia varaosia sekä valmistajan laatuvaatimukset täyttäviä voiteluaineita. Säännöllisesti tehdyn BMW-huollon avulla ennaltaehkäiset suurempia autoremontteja ja nautit autosi turvallisuudesta ja ajomukavuudesta pidempään.

Sähköinen huoltokirja pitää BMW-huollot ajan tasalla

 

Tullessasi meille, tarkistamme aina autosi sen hetkisen huollon tarpeen, myös tulevaisuutta silmällä pitäen. Näin vältytään turhilta huolloilta ja päällekkäisiltä huoltotoimenpiteiltä. Lisäksi kirjaamme huoltotoimenpiteet aina sähköiseen huoltokirjaan, jotta pysyt ajan tasalla kaikista tekemistämme huolloista – myös tulevista. Oikein kirjattu huoltohistoria lisää myös auton jälleenmyyntiarvoon.

Tuo autosi BMW-huoltoon Kaarinaan

 

Jos etsit asiantuntevaa BMW huoltoa, löydät meidät Kaarinasta, vain vartin ajomatkan päästä Turusta. Meiltä saat asiantuntevaa BMW-osaamista, ota yhteyttä ja varaa aika BMW huoltoon!

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Share This