Vihreä Land Rover Defender menossa huoltoon

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Land Rover -huolto – Auto-Haapanen

 

Tarvitseeko Land Roverisi huoltoa? Meiltä löytyy kattavaa Land Rover -osaamista niin uusille kuin vanhoillekin malleille. Toteutamme Land Rover -huollot yksilöllisesti, turhia huoltotoimenpiteitä välttäen ja aina autonvalmistajan huolto-ohjeita noudattaen. Huoltomme sijaitsee Kaarinassa, vain kivenheiton päässä Turusta.

Kattavaa Land Rover -osaamista Auto-Haapaselta

 

Land Rover -huoltomme perustuvat aina kattavaan merkkituntemukseen sekä monipuolisiin huoltopalveluihin. Nykyajan tekniikka yhdistettynä käytännön osaamiseen varmistaa sen, että toteutamme vain tarpeelliset huoltotoimenpiteet autollesi. Oli kyse suurista asennusta- ja korjaustöistä tai pienistä huoltotoimenpiteistä, hoidamme kaikki työt huolella, autosi arvoa kunnioittaen.

Sähköisestä huoltokirjasta tarkastat helposti seuraavan Land Rover -huollon ajankohdan

 

Kaikissa Land Rover -huolloissa noudatamme aina autonvalmistajan huolto-ohjeita ja käytämme ainoastaan alkuperäislaatuisia varaosia. Ohjeiden mukaan suoritettu huolto säilyttää myös auton takuun voimassa. Lopuksi merkitsemme kaikki tehdyt huoltotoimenpiteet sähköiseen huoltokirjaan, joten seuraavan huollon ajankohdan tarkistaminen on helppoa. Sähköiseen huoltokirjaan merkityt huollot lisäävät auton jälleenmyyntiarvoa.

Olisiko Land Rover -huollon aika?

 

Onko viimeisimmästä huollosta jo aikaa? Varaa aika ja tuo autosi Land Rover -huoltoon meille. Huoltomme sijaitsee Kaarinassa, vain vartin ajomatkan päässä Turusta.

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Share This