Jenkkiautokorjaamo Auto-Haapanen Oy

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Corvette C8

 

C8 Corvettea on valmistettu vuodesta 2020, ja se on parhaillaan tuotannossa. Corvette C8 on hyvin erilainen kuin yksikään aikaisempi Corvette – se on keskimoottorinen! Kaikki aiemmat Corvettet ovat olleet etumoottorisia ja takavetoisia. Takaveto on säilytetty, mutta manuaalivaihteistoa ei ole enää saatavilla. Sen sijaan voimansiirrosta vastaa 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto Tremec TR-9080 DCT.

 

Corvette C8 – moottori ja akselisto

Moottorina C8 Corvettessa on edellisen sukupolven LT1-moottorista muokattu LT2, joka on edelleen 6,2-litrainen V8 työntötankokone. Moottorista irtoaa 490 hevosvoimaa, ja 630 Nm vääntöä. Moottorin taloudellisuus on parantunut mm. sylinterien lepuutustoiminnon avulla.

Taka-akselilta on poistettu aiempi, Corvetteen alun perin esitelty komposiitti-lehtijousitus, ja tilalla on kolmiotukivarret joka nurkassa.

Corvette C8 on ollut testimenestys, ja se on pokannut mm. arvostetun Motor Trendsin COTY-palkinnon (Car of the Year) vuonna 2020.

 

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This