tehdään cadillacille huoltoa perusteellisesti

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Cadillac-huolto – Auto-Haapanen

 

Jos etsit ammattitaitoista Cadillac-huoltoa, olet oikeassa paikassa. Me korjaamme ja huollamme kaikki Cadillacin autot usean vuoden kokemuksella. Sen voimme taata, sillä autokorjaamomme on perustettu vuonna 1973. Cadillac on todella ikoninen jenkkiauto ja muiden muassa Elvis muistetaan vaaleanpunaisesta Fleetwoodistaan. Olemme erikoistuneet amerikanrautojen huoltoihin.

 

Meistä puhutaan niin sanottuna täyden palvelun Cadillac-huoltona, joka viittaa siihen, että teemme kaikki autosi erilaiset huollot ja korjaukset ammattitaitoisen asentajan toimesta sekä ripeästi – laadukkaasta työstä tinkimättä.

 

Meiltä onnistuu muiden muassa seuraavien Cadillacin mallien korjaukset ja huollot, valmistusvuodesta riippumatta:

 

  • Eldorado
  • 62-sarja
  • Seville
  • Fleetwood
  • De Ville

Vankan kokemuksen kautta tunnemme Cadillacin eri mallien tyyppiviat, älä siis epäröi kysyä.

Cadillac huollon hinta – mitä se maksaa?

 

Huollon ja korjauksen hinta määrittyy työnmäärästä riippuen. Sekä siitä, mitä varaosia autoon vaihdetaan. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jotta voimme antaa sinulle hinta-arvion autosi korjauksesta tai huollosta.

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This