punaisen chevroletin huoltamista

Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Chevrolet-huolto – Auto-Haapanen

 

Onko sinulla haussa hyvä Chevrolet-huolto? Hyvä, olet siis oikeassa paikassa. Huollamme monen vuoden kokemuksella kaikki Chevroletin mallit – autokorjaamomme on perustettu vuonna 1973- Täyden palvelun huoltona ja autokorjaamona, teemme niin määräaikaishuollot kuin muutkin korjauspalvelut.

Huollamme mm. seuraavat Chevrolet-mallit

Tyyppiviat tuntevalle autokorjaamolle on helppo antaa oma auto korjattavaksi. Esimerkiksi Corveten tyyppivikoja moottorin suhteen ovat imusarjan tiivisteen vuotamiset ja virranjakajan kansiviat. Ja ohjauslaitteissa raidetangon päät saattavat tulla väljäksi.

Chevrolet huollon hinta – arvioimme sen sinulle

 

Korjauksen ja huollon hinta määräytyy luonnollisesti työmäärästä sekä vaihdettavien osien hinnasta. Annamme sinulle arvion korjauksesta ja huollosta.

GM huolto tarkoittaa käytännössä samaa kuin Chevroletin huoltaminen

General Motorsin autojen huoltamisella tarkoitetaan yleensä lähes aina Chevroletin huoltamista. Ja vaikka uusien Chevrolettien myynti Suomessa on lopetettu, osaavalle huollolle ja korjaamolle on tottakai paikkansa. Teemme kaikki työt aina öljynvaihdosta vaativiin tekniikkapuolen korjauksiin.

Ota yhteyttä rohkeasti, palvelemme mielellämme!

USA-autojen korjaamo - palvelut

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

USA-autokorjaamo, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Share This