Katsastus ja katsastushuolto, Kaarina

 Tämän helpommaksi ei katsastus enää muutu!

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista katsastuspalvelua, jossa asiakkaamme ei tarvitse itse istua katsastustoimistolla odottamassa ja jännittämässä päätöstä.

Palvelumme alkaa katsastustarkastuksista, päästömittauksesta ja OBD-testeistä, joilla karsitaan jo suuri osa mahdollisista katsastuksen hylkäysperusteista. Jos auto ei läpäise alkutarkastustamme, teemme asiakkaamme suostumuksella tarvittavat korjaukset saman katon alla omassa autohuollossamme.

Auton läpäistyä alkutarkastukset ja mittaukset, käytämme auton katsastettavana naapurissamme, Krossin Katsastuksessa. Näin auton mahdollisuudet läpäistä katsastus kerralla parantuvat huomattavasti. Tämä toimintamalli on erityisen hyvä vanhemmille ja vika-alttiimmille autoille, mutta soveltuu yhtä hyvin myös uudemmille autoille, kun haluat hoitaa katsastuksen mahdollisimman helposti ja luotettavasti.

Tarkastamme ja katsastutamme kaikki automerkit ja -mallit. Tunnemme erityisen hyvin USA-autot, joten vanhakin “jenkki” saadaan erikoisosaamisellamme läpi katsastuksesta.

katsastus ja katsastushuolto, Kaarina
Autokorjaamomme muut palvelut

Katso palveluidemme tarkat hinnat

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

Katsastus ja katsastushuolto, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa huollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenotto kotisivuilta

Share This