Auton huolto rahoituksella

Auto-Haapanen tarjoaa mahdollisuuden maksaa auton huolto edullisella rahoituspalvelulla - saat tehtyä autosi suuretkin huollot heti kun autosi sitä tarvitsee, ja voit maksaa huollon kätevästi myöhemmin. Rahoituksen ja auton huollon osamaksulla tarjoaa rahoituskumppanimme Innovoice. Saat haettua rahoitusta nopeasti lomakkeella, ja saat alustavan luottopäätöksen saman tien.

Öljynvaihto Kaarinassa kaikille merkeille ja malleille

Auto-Haapanen tekee öljynvaihdot nopeasti ja tunnollisesti. Tarvittaessa vaihdamme vanhat kuluneet ja tukkoiset öljynsuodattimet uusiin.

 

Jos autosi vuotaa öljyä heikossa kunnossa olevien tiivisteiden, öljyletkujen tai öljypohjan vuoksi, saat sopimuksen mukaan myös autosi huollon samasta paikasta. Useinhan vuoto tulee esiin vasta öljyvaihdon yhteydessä.

Vaikka olemmekin ”jenkkiautoihin” erikoistunut  USA-autokorjaamo, vaihdamme öljyt ja suodattimet kaikille automerkeille  ja -malleille.

 

Kiinnostaako sinua huoltopalvelumme:

Jeep-huolto

Chevrolet-huolto

Cadillac-huolto

Corvette-huolto

Chrysler-huolto

Öljynvaihto Kaarina, Auto-Haapsella

Valitse öljynvaihto, jossa saat halutessasi samalla kertaa myös auton vuosi- tai määräaikahuollon. Huoltomme palvelut kattavat moottoriöljyn vaihdon lisäksi myös esimerkiksi muiden nesteiden ja suodattimien tarkistukset ja vaihdot: jäähdytinnesteet, vaihteistoöljyn vaihto, jne.

Ota yhteyttä niin varaamme sinulle sopivimman ajan!

Öljynvaihtopalvelumme
  • Öljynvaihdot kaikille merkeille ja malleille
  • Öljynsuodattimen vaihto
  • Öljyletkujen ja tiivisteiden vaihdot, öljypohjien paikkaukset  ja muut huoltyöt sopimuksen mukaan. Vuodon ja roiskumisen korjaukset.

Katso palveluidemme tarkat hinnat

Miten saavun öljynvaihtoon?


Voit tiedustella aikaa öljynvaihtoon sivun lopusta löytyvällä lomakkeella tai suoraan soittamalla. Voit myös ajaa suoraan huoltoomme kysymään aikaa.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

Öljynvaihto, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Tiedustele aikaa autohuollolle tai kysy lisää palveluistamme!

Share This