Autohuolto ja öljynvaihto Kaarina

Auto-Haapanen on palveleva autokorjaamo Kaarinassa, jolta saat osaavaa ja asiantuntevaa palvelua kaikkiin autohuoltoihin.

Vaikka olemmekin “jenkkiautoihin” erikoistunut  USA-autokorjaamo, huoltoomme ovat tervetulleita kaikki automerkit ja -mallit.

Autohuolto Kaarinassa

Öljynvaihto

Öljynvaihto Kaarinassa nopeasti ja vaivattomasti. Öljyjen lisäksi vaihdamme tarvittaessa myös öljysuodattimet.

Perushuolto ja autokorjaamo

Hoidamme perushuollot käden käänteessä. Korjaamollamme järjestyvät kaikki tarvittavat määräaikaishuollot, katsastuskäynnit ja -korjaukset sekä ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset. Korjaamomme on varustettu ajanmukaisilla laitteilla ja työkaluilla.

Vikakoodien luku ja diagnostiikka

Ajanmukaiset testi- ja mittauslaitteet mahdollistavat vikakoodien ja diagnostiikkatietojen lukemisen. Mahdollisiin ongelmatilanteisiin löydetään nopeat ratkaisut. Kokeneet autokorjaajamme ovat työskennelleet niin monen erilaisen auton parissa, että he osaavat etsiä ongelmien aiheuttajat epäselvissäkin tapauksissa.

OBD-testit ja pakokaasumittaukset

Meiltä löytyy tarvittava välineistö myös OBD-testien ja pakokaasumittausten tekemiseen ennen katsastusta. Tällä tavoin mahdolliset vikakoodit eivät tule katsastustilanteessa yllätyksenä. Pakokaasumittaukset onnistuvat sekä bensiini-, että dieselajoneuvoilla ja saat mittauksesta todistuksen, joka on voimassa kolme kuukautta.

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292