Autohuolto ja öljynvaihto, Kaarina

Auto-Haapanen on palveleva autokorjaamo Kaarinassa, jolta saat osaavaa ja asiantuntevaa palvelua kaikkiin autohuoltoihin.

Vaikka olemmekin “jenkkiautoihin” erikoistunut  USA-autokorjaamo, huoltoomme ovat tervetulleita kaikki automerkit ja -mallit.

Autohuolto ja öljynvaihto, Kaarina

Öljynvaihdot

Öljynvaihdot Kaarinassa nopeasti ja vaivattomasti. Öljyjen lisäksi vaihdamme tarvittaessa myös öljysuodattimet.

Perushuollot käden käänteessä

Hoidamme perushuollot käden käänteessä. Korjaamollamme järjestyvät kaikki tarvittavat määräaikaishuollot, katsastuskäynnit ja -korjaukset sekä ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset. Korjaamomme on varustettu ajanmukaisilla laitteilla ja työkaluilla.

Meiltä sujuu myös vaativammat autohuollot

Perushuoltojen lisäksi asentajiltamme sujuu myös laajemmat huoltoimenpiteet. Nykyaikainen korjaamomme on varusteltu vastaamaan kaikenlaisiin huoltotarpeisiin. Älä epäröi kysyä tarjousta vaativammastakin huoltotyöstä!

Vikakoodien luku ja diagnostiikka

Ajanmukaiset testi- ja mittauslaitteet mahdollistavat vikakoodien ja diagnostiikkatietojen lukemisen. Mahdollisiin ongelmatilanteisiin löydetään nopeat ratkaisut. Kokeneet autokorjaajamme ovat työskennelleet niin monen erilaisen auton parissa, että he osaavat etsiä ongelmien aiheuttajat epäselvissäkin tapauksissa.

OBD-testit ja pakokaasumittaukset

Meiltä löytyy tarvittava välineistö myös OBD-testien ja pakokaasumittausten tekemiseen ennen katsastusta. Tällä tavoin mahdolliset vikakoodit eivät tule katsastustilanteessa yllätyksenä. Pakokaasumittaukset onnistuvat sekä bensiini-, että dieselajoneuvoilla ja saat mittauksesta todistuksen, joka on voimassa kolme kuukautta.

Ota yhteyttä!

Auto-Haapanen Oy

Autohuolto ja öljynvaihto, Kaarina

Formaalintie 6
20780 KAARINA

Puh. 02 243 1620
Puh. 045 8448 655

autohaapanen@auto-haapanen.fi
www.auto-haapanen.fi

Y-tunnus: 24303292

Share This